Club Arts & Kiné

Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie – Sportkinesitherapie (KULeuven – 2014)

Manama Manuele therapie (VUB – 2016)

Opleidingstraject Dry Needling Gent (2019)

Aangesteld sport kinesist Vlaamse Roeiliga en Belgian Sharks (2023)

Zaakvoerder KINETIKA 

GSM 0478 36 81 59

Dr. Rosanne Verbruggen

Na de basisopleiding geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen startte ik in 2019 met volle enthousiasme aan de huisartsenopleiding. Huisartsgeneeskunde heeft mij altijd het meest aangesproken. Geen enkele raadpleging is hetzelfde, net omdat je de beste behandeling kiest in overleg met de patiënt en rekening houdend met de context van deze persoon.

Ondertussen heb ik drie opleidingsjaren tot huisarts achter de rug. Eerst heb ik 1,5 jaar in Ravels gewerkt, nadien een halfjaar in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden op de diensten Vaatheelkunde en Neurochirurgie en daarna nog een jaar in de groepspraktijk Marktplein in Kapelle op den Bos.

Nu keer ik terug naar mijn roots en start ik met alle plezier in deze praktijk. Ik ben opgegroeid in de Beekstraat in Tisselt. In mijn vrije tijd doe ik nog aan atletiek in clubverband, voornamelijk de spurt- en springnummers.

Binnen de huisartsgeneeskunde vind ik sportgeneeskunde heel interessant. Momenteel werk ik nog een masterthesis af binnen deze discipline aan de KU Leuven.