Ik wil helpen

Gebruik Trooper

Door je online shopping via Trooper te doen, steun je de club zonder er zelf meer voor te betalen. Wij noemen dat een win-win situatie! 

Word vrijwilliger

Vrijwilligers houden onze club draaiende en zijn dus essentieel voor ons. Je kan je daarom steeds aanmelden bij iemand van onze Raad van Bestuur met een voorstel. Ook wanneer we evenementen of initiaties organiseren zoeken we vaak helpende handen. Stuur hiervoor dan gerust een mailtje naar info@trt-hazewinkel.be.

Kom in de RvB

Wil je graag een consistentere rol spelen in de club, nieuwe ideeën helpen uitwerken, delen van de administratie op je nemen, etc? Meld je via info@trt-hazewinkel.be aan om deel uit te maken van de Raad van Bestuur.  Mogelijks is er een rol vrij die voor jou is weggelegd! 

Sharing is caring

Mond-aan-mond reclame is nog steeds de meest effectieve reclame. Raad ons dus zeker aan aan vrienden en familie die op zoek zijn naar een leuke sport! 
Je kan ook onze berichten en evenementen delen op sociale media om de roeisport wat bekender te maken.

Word steunend lid

Een steunend lid is iemand die zelf niet roeit, maar die de club toch wilt steunen. Als steunend lid betaal je €50 ‘lidgeld’ en ben je welkom op alle clubactiviteiten, naast het roeien. Als dit klinkt als iets voor jou, kan je hier het formulier invullen.

Word erelid

Een erelid betaalt een extra som bovenop het gewone lidgeld. Zij kunnen zoals andere leden dus ook het water op en worden uiteraard in alle clubactiviteiten betrokken. Als erelid krijg je bovendien een speciale vermelding tijdens het clubfeest! Hier kan je je inschrijven.

Word sponsor

Ben je een bedrijf dat een lokale, kleine sportclub wilt steunen?  In ruil kunnen wij jouw bedrijf promoten op onze website, tijdens evenementen en indien mogelijk op de baan. 

Ben je een particulier met een groter bedrag ter beschikking om te doneren? Wat denk je van een boot met jouw naam erop? Ook andere overeenkomsten zijn te bespreken.

Stuur ons een mail op info@trt-hazewinkel.be met als onderwerp ‘Ik word graag sponsor’. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en zorgen voor de nodige formulieren.

Gegevens

IBAN BE30 9791 5070 9511
BIC ARSPBE22
Ondernemingsnummer BE 0418.718.019