Start To Row

Leren roeien?
Wij organiseren Start To Row sessies voor alle leeftijden en zomerkampen voor de jeugd.

We organiseren 3x per jaar een Start to Row voor alle leeftijden en 1x een zomerkamp voor de jeugd van 9 tot 18 jaar. Dit zijn reeksen waarin wij jou begeleiden om de eerste stapjes in het roeien te zetten. 

Wat kan je verwachten?

Elke start to row reeks bestaat uit 4 lessen, dit zijn twee volledige dagen. In deze vier lessen maken wij jullie wegwijs in de wereld van het roeien. We leren je alles van hoe je correct een boot optuigt en instapt tot hoe je correct roeit én uitstapt. 

Tijdens het zomerkamp leren wij jullie zoon/dochter roeien, naast het roeien zijn er ook andere (buiten)activiteiten. Op het einde van deze week is het mogelijk om een initiatiebrevet te behalen. Wij maken die week héél véél plezier, dat kan onze huidige jeugd zeker beamen.

Wat geef je mee in de sportzak van jouw kind of wat breng je zelf mee als jij deelneemt aan de Start to Row?

  • Reserve sportkleding. We vermijden natuurlijk dat we in het water vallen maar een foutje is snel gemaakt en dan is het makkelijk dat je van kleding kan wisselen.
  • Wij roeien met nauw aansluitende kledij. Loop kleding komt het beste in de buurt. 
  • Sportschoenen: met loopschoenen kan je lopen (wat wij ook doen), maar om te roeien preferen wij schoenen met een smallere zool zoals bv. Vans of tennisschoenen.  
  • Breng zeker een lunchpakketje en een drankje mee voor de middagpauze.
  • Breng altijd een drinkfles mee want van roeien moet je zweten 🙂 Een pet tegen de zon en zonnecrème zijn zeker niet overbodig bij heel warm weer.
  • Bij regen of koud weer is een aansluitende regenjas geen luxe. Met een wollen pull of een jeanbroek roeien wij niet. Is het koud, werk dan in laagjes: t-shirt met korte mouwen, lange mouwen en dan een aansluitende pull. Als je het warm krijgt kan je altijd nog iets uitdoen.
  • Douches staan ter beschikking, flessen kunnen gevuld worden aan de kraantjes.
Planning Start to Row:

Deze reeks bestaat steeds uit 2 volledige dagen roeiplezier.

Dag 1: 09u30 – 12u00 & 12u30 – 15u00

Dag 2: 09u30 – 12u00 & 12u30 – 15u00

Kostprijs:

Start to row: €75 

Zomerkamp (niet lid): €75

Zomerkamp (lid): 50 euro (cash meebrengen in een envelopje de 1ste dag van het kamp aub).

Graag het juiste bedrag overschrijven naar volgend rekeningnummer: BE30 9791 5070 9511. Met als mededeling “uw naam (of naam van jouw kind) + Start to row of zomerkamp”.

Hou zeker je spam folder in het oog. Na je inschrijving krijg je altijd een bevestigingsmail en 1 week voor de start van de sessie of het zomerkamp krijg je een mail met alle info.

Heb je nog extra vragen, stel ze ons gerust!

Start To Row

Start to Row 1:  6 & 13 april 2024      (gesloten)

Start to Row 2:  1 & 8 juni 2024
(gesloten)

Start to Row 3: 3 & 10 augustus 2024
(Volzet)

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Is de sessie volzet? Vul zeker je gegevens in en we zien wat we nog kunnen organiseren!

Na de start to row volgt er een follow-up cursus van 6 tot 8 weken indien jullie lid worden. Deze trainingen gaan door op zondag namiddag. Ook op donderdag avond is er een trainer voor de starters aanwezig.

Zomerkamp

Zomerkamp:  1 t.e.m. 5 juli 2024

Voor kinderen met geboortejaar 2006 tem 2015

Planning:

Alle dagen van 09u30 – 16u00

Aanmelden kan via onderstaand formulier.