Leren roeien

Leren roeien?
Wij organiseren initiaties voor alle leeftijden!

Elk jaar organiseren we meerdere initiaties waarin we je op twee weekends tijd de basis van het roeien aanleren.
De eerste zaterdag zet je je eerste stappen in een stabiele initiatieboot voor één persoon. Het weekend erna proberen we het ploegroeien en op zondagvoormiddag maak je kennis met enkele van onze recreanten tijdens de laatste sessie van de cursus. Beide zaterdagen starten we om 10u en stoppen we om 15u. Zondag eindigen we rond de middag. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk.


In de zomer organiseert TRT voor de jongeren onder ons ook twee leuke zomerkampen. Hier nemen zowel onze meer ervaren junioren aan deel, als absolute beginners. Voor jongeren tussen 9 en 18 jaar is het een ideale manier om de andere jeugdroeiers te leren kennen en op een speelse manier de roeitechniek onder de knie te krijgen. Eén kamp duurt telkens vijf weekdagen, telkens van 10u tot 16u. Lunch nemen de roeiers zelf mee. 

Initiatiereeks

Initiatie reeks 1
Datum nog te bepalen

Initiatie reeks 2
Datum nog te bepalen

€50 voor één lessenreeks, inclusief verzekering en materiaal

Zomerkamp

Roeikamp 1
ma 5 juli tem vrij 9 juli 2021

Roeikamp 2
ma 2 tem vrij 6 augustus 2021

€50 voor niet-leden
Gratis voor leden

Je kan je inschrijven voor de initiatiecursus of het zomerkamp door onderstaand formulier* in te vullen en vervolgens je inschrijvingsgeld over te maken op BE30 9791 5070 9511 met mededeling ‘Initiatie/Zomerkamp + datum + uw naam’.

 

*Uw gegevens worden steeds behandeld volgens de GDPR-wetgeving.

Ik wil leren roeien