Leren roeien

Leren roeien?
Wij organiseren Start To Row sessies voor alle leeftijden!

Elk jaar organiseren we meerdere Start To Row sessies waarin we je op twee weekends tijd de basis van het roeien aanleren.
De eerste zaterdag zet je je eerste stappen in een stabiele initiatieboot voor één persoon en op zondag proberen we het ploegroeien. Het weekend erna, op zondagvoormiddag, maak je kennis met enkele van onze recreanten tijdens de laatste sessie van de cursus. Het eerste weekend starten we om 10u en stoppen we om 15u. De tweede zondag eindigen we rond de middag. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk.

 

In de zomer organiseert TRT voor de jongeren onder ons ook twee leuke zomerkampen. Hier nemen zowel onze meer ervaren junioren aan deel, als absolute beginners. Voor jongeren tussen 9 en 18 jaar is het een ideale manier om de andere jeugdroeiers te leren kennen en op een speelse manier de roeitechniek onder de knie te krijgen. Eén kamp duurt telkens vijf weekdagen, telkens van 10u tot 16u. Lunch nemen de roeiers zelf mee. 

Start To Row

Start To Row reeks 3
24-25 juli en 1 aug (VOLZET)

Start To Row reeks 4
18-19 sept en 03 okt (VOLZET)

€50 voor één lessenreeks, inclusief verzekering en materiaal
Voor iedereen: Geboortejaar 2012 tot …. 

Zomerkamp

Roeikamp 1
ma 5 juli tem vrij 9 juli 2021

Roeikamp 2
ma 2 tem vrij 6 augustus 2021

€50 voor niet-leden
Gratis voor leden!
Voor jongens/meisjes met geboortejaar 2003 tem 2012.
Voorwaarde: 100 m kunnen zwemmen.

Je kan je inschrijven voor een Start To Row reeks of het zomerkamp door onderstaand formulier* in te vullen en vervolgens je inschrijvingsgeld over te maken op BE30 9791 5070 9511 met mededeling ‘Start To Row / Zomerkamp + datum + uw naam’.

 

*Uw gegevens worden steeds behandeld volgens de GDPR-wetgeving.

Ik wil leren roeien