Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar !

Om de werking van onze club te financieren en ons botenpark up-to-date te houden organiseren wij jaarlijks heel wat activiteiten. Die kunnen enkel slagen door de tomeloze inzet van een klein legertje vrijwilligers. Wil jij ook deel uitmaken van het plezantste bataljon van Hazewinkel en omstreken, aarzel dan niet om ons dat even te melden.

Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten…

Kanaalfeesten 23 juni

We zoeken op vrijdag 23 juni (’s avonds tussen 18 u en middernacht) een tiental vrijwilligers die steward willen zijn (voornamelijk in de buurt van het podium). In ruil krijg je gratis drank, een lunchpakket en een officiële Kanaalfeesten t-shirt en natuurlijk gratis leuke muziek van onder andere Les Truttes en Kate Ryan.

Kom jij graag help vul dan deze link in en laat ons weten wanneer jij kan!

 

Jeugdtriatlon 25 juni

We zoeken een 15-tal vrijwilligers voor allerhande taken (catering en drank, bootchauffeur, boegnummers, steward, administratie, marshalls …) 

Help jij graag om er een geweldige 35ste editie van te maken op onze triatlon vul dan snel deze link in.

Maanrock 25 - 27 augustus

We zoeken een team van in totaal een 10-tal vrijwilligers die tijdens Maanrock de tap willen verzorgen op het Cultuurplein. Als vrijwilliger krijg je een officiële Maanrock T-shirt, gratis drank, een warme maaltijd en veel plezier op een van de leukste pleinen van Maanrock.

Kom jij graag helpen laat het ons dan weten door deze link in te vullen.

 

 

Beachsprint 24 juni

We zoeken een 10-tal vrijwilligers voor allerhande taken (catering en drank, redding, steward, administratie, … ) 

Wil jij de handen uit de mouwen steken op dit evenement vul dan deze link in. 

De zomer van Willebroek 23 - 24 Augustus

We zoeken voor beide dagen een 6-tal vrijwilligers voor het openhouden van een drankenstand en het afruimen van lege glazen. De organisatie is in handen van de gemeente Willebroek. En zal plaatsvinden op Hazewinkel. Op woensdag is er een openlucht filmvoorstelling en op donderdag is er een optreden van Berre en Isolde Lasoen. (telkens van 18 tot 23 u)

Kom jij graag meegenieten terwijl je ook binnen de club jouw steentje bijdraagt? Vul dan deze link in.

.